Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
tommy plee Sylwia Matysiak (1573 niezalogowanych)
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
To bedzie ta sobota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Było świetnie ...
Dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Bawilyscie ?

Znowu te lesby !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
taki los
wszystkie ogony w łyk endzie
leżą pijane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
A dziurawce - rozkraczone!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marianek Marianek
(Marianek1985)
Wiking
Chętnie wyskoczę na imprezę w gronie Polaków! W Norwegii jestem od niedawna, więc nie mam zbyt wielu znajomych. Chętnie poznam kogoś, z kim mógłbym wyskoczyć czasem na piwo lub do klubu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Martin Talian
(martinital)
Wiking
Jakby temat byl wciaż aktualny ja też chetnie bym się dołączał do wypadów na miasto.Jestem ze Słowacji i mało jest tutaj moich rodaków.Więc jeśli bedzie organizowany jakis wypad,napiszcie na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Bary napisał:
Czesc

Dajcie znac jak bedziecie szli ponownie na impreze w Stavanger ! Bo tu w Sandnes tak troche smutno A slyszalem ze tam jest dosyc duzy wybor klubow ( nie bylem wiec nie wiem). Dzieki za odpowiedz jesli taka bedzie )

Wspolczuje ludziom z Sandnes Jest ogolna hujnia z klubami- Caduvil/Storm jeszcze jako-tako!!! Reszta to dno!!! 2 tyg. temu byłem żeby sprawdzić co się kreci w mieście i się załamałem Muzyka hujowa, a parkiet do tańczenia to ja mam większy u siebie w salonie Jak macie zamiar następnym razem jechać do Sandnes to przyjedźcie do Bryne Do wyboru: KRAZY, Fritz Bar& Lounge lub KONGO gdzie grałem tydzień temu Start o 23:00, a 23:30 miałem juz pełen parkiet, wpadła nawet 10 osobowa grupka polakow- weszli i tanczyli do końca Było suuuupeeeer!
www.soundcloud.com/dj-de-lux jakby ktoś był zainteresowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
FunkyD napisał:
Bary napisał:
Czesc

Dajcie znac jak bedziecie szli ponownie na impreze w Stavanger ! Bo tu w Sandnes tak troche smutno A slyszalem ze tam jest dosyc duzy wybor klubow ( nie bylem wiec nie wiem). Dzieki za odpowiedz jesli taka bedzie )

Wspolczuje ludziom z Sandnes Jest ogolna hujnia z klubami- Caduvil/Storm jeszcze jako-tako!!! Reszta to dno!!! 2 tyg. temu byłem żeby sprawdzić co się kreci w mieście i się załamałem Muzyka hujowa, a parkiet do tańczenia to ja mam większy u siebie w salonie Jak macie zamiar następnym razem jechać do Sandnes to przyjedźcie do Bryne Do wyboru: KRAZY, Fritz Bar& Lounge lub KONGO gdzie grałem tydzień temu Start o 23:00, a 23:30 miałem juz pełen parkiet, wpadła nawet 10 osobowa grupka polakow- weszli i tanczyli do końca Było suuuupeeeer!
www.soundcloud.com/dj-de-lux jakby ktoś był zainteresowany

Za to jest Tribute, troche tam inny rodzaj muzyki panuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Martin Petterson
(dj_Soft)
Wiking
ZAPRASZAM
...zamiast Jamala zagra jeden z legendarnej grupy Kaliber 44 a mianowicie Abradab !!!
Bedzie szie dzialo !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok